Societatea Piata Prim-Com a ocupat locul întai

Societatea Piata Prim-Com este prima pe judet pentru al doilea an consecutiv în topul realizat de catre Camera de Comert, Industrie si Agricultura a Judetului Sibiu.
Societatea medieseana a ocupat locul intai la intreprinderi mici, domeniul servicii. Ca in fiecare an, in anul 2014, Camera de Comert, Industrie si Agricultura a Judetului Sibiu a realizat un top al companiilor performante din judetul Sibiu. Societatea Piata Prim-Com a ocupat locul întai la întreprinderi mici, domeniul servicii..

Ziua Recoltei 2014

Primaria Municipiului Medias, prin Directia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret si S.C. Piata Prim Com S.A., in parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Turism, organizeaza in data de 4 octombrie 2014 cea de XI-a editie a evenimentului „Ziua Recoltei“.
Evenimentul va debuta la ora 10.00, in Piata Primariei Medias, iar programul artistic va incepe dupa slujba religioasa, cu defilarea copiilor inscrisi la „Parada costumelor de toamna”. La succesul manifestarii vor contribui artistii Narcisa Luncan simon, Alina Pinca, Antonia Maria Muntean si Gicu Muntean, ansamblul Rapsodia Tarnavelor - alaturi de solistii Bogdan Prihoi, Ioan Razaila, Ariton Tarnu si Radu Dumitru,  precum si ansamblul Florile Tarnavelor al Clubului Copiilor Medias, Ansamblul de Dansuri Maghiare Gyöngyvirag,  Ansamblul Cununa Blajelului, Ansamblul de Dansuri Maghiare Kekiringo si grupul de dansuri germane al Gradinitei Bucuria Copiilor.
Cei prezenti la eveniment vor putea degusta zacusca, must si peste, iar concursurile traditionale la care doritorii se pot inscrie sunt: „Camara Traditionala”, „Cel mai frumos stand”, „Sculptura in fructe si legume” si „Cel mai interesant bostan“.

Piata se extinde!

image

Societatea Piata Prim-Com va avea propriile sere si livezi unde sa produca fructe si legume. Pentru acest lucru se intentioneaza achizitionarea de pamant in municipiul Medias sau in satul apartinator Ighisul Nou. De asemenea, societatea va administra moara taraneasca din Ighisul Nou, pe care o doreste sa o exploateze. Serele vor deveni functionale in maxim un an si jumatate.
 
Pentru a se putea autofinanta, societatea Piata Prim-Com si-a propus sa detina propriile sere si livezi. Aici se vor produce legume si fructe care ulterior vor fi comercializate catre populatie la preturi accesibile.
 
Proiectul construirii serelor si amenajarii de livezi va demara anul acesta si ar trebui sa prinda contur pana la jumatatea anului viitor. intr-o prima faza, se cauta terenurile necesare, atat pe raza municipiului, cat si in satul apartinator. Suprafata acestora va depinde de pretul pamantului care va fi identificat.
 
Piata Prim-Com este noul administrator al morii taranesti din Ighisul Nou. Aflata de multi ani in paragina, aceasta va deveni functionala inca din acest an.
 
Piata agroalimentara din municipiul Medias s-a transformat la inceputul anului 2011 in Piata Prim Com S.A. De atunci si pana in prezent, s-a incercat oferirea unor servicii de calitate, in paralel cu diversificarea lor. Daca in 2012, societatea Piata Prim-Com a ocupat pozitia a doua la categoria intreprinderilor mici care activeaza in sectorul serviciilor, in topul judetean realizat de catre Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Sibiu, anul trecut s-a clasat pe prima pozitie, iar intr-un clasament national, pe locul al saptelea. Tot anul trecut, insa in primavara, S.C. Piata Prim Com S.A. Medias a devenit membru fondator al Asociatiei Administratorilor de Piete din Romania, impreuna cu alte 23 de piete din toata tara.

Ziua Recoltei 2013

image

Primaria municipiului Medias, prin S.C. Piata Prim-Com S.A. si Directia pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret alaturi de Consiliul Local al Tinerilor Medias organizeaza cea de-a X-a editie a "Zilei Recoltei".

Evenimentul se va desfasura in data de 28 septembrie, incepand cu ora 10.00, in Piata Corneliu Coposu. Programul artistic va incepe dupa slujba religioasa urmata de „Parada costumelor de toamna”, iar in continuarea programului vor fi prezenti Ansamblul de dansuri maghiare si Rapsodia Tarnavelor, iar la finalul spectacolului ne va incanta cu muzica si voie buna Angela Rusu. Cei prezenti la eveniment vor putea degusta zacusca, must si peste, iar concursurile la care se pot inscrie sunt: „Camara Traditionala”, „Cel mai frumos stand” si „Sculptura in fructe si legume”, cei care doresc sa participe la concursuri se pot inscrie pana la data de 25 septembrie la sediul S.C. Piata Prim-Com S.A de pe strada Virgil Madgearu nr.4. Jurizarea concurentilor va avea loc pe parcursul programului artistic iar premierea castigatorilor va avea loc la ora 14.00

Stiri

Licitatie pentru inchirierea meselor Pietei Agroalimentare Centrale, 29 ianuarie 2014.